Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Favorit i höst

Hunky_Dory

Jag har hittat en klänning som kommer bli en favorit i garderoben en lång tid framöver: en mörkblå Hunky Dory som jag fick i present på födelsedagen av snälla föräldrar. Skönt tyg och en lite oregelbunden modell som är snygg både till vardags och fest. Jag har dock en storlek större än vad jag brukar. Det var dagens tips på klädfronten från mig.

Kommentarer

 1. Ja, den var snygg! Jag lyxade till det i somras och köpte ett linne från dem på Svedala outlet...de är liiite dyra tycker jag tyvärr.

  SvaraRadera
 2. Tycker oxå de är i dyraste laget - bra att önska den sig i present :)

  Svedala outlet har jag aldrig besökt, har de fina saker? Hälsade på på Moltex i förra veckan dock.

  SvaraRadera
 3. Ja, det är väldigt stort och de har en hel del märkeskläder men det är andra sortering och utgående modeller.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg