Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Mera mat

sushi

Idag började jag jobba igen efter semestern. En fredag? Ja, på måndag åker jag till Norge på konferens ochkörde inför att förbereda mig för det: hämta kamera och dator och ett nytt stativ. Här ska det plåtas porträtt nämligen. Min arbetsgivare är som tur är fullt medveten om att jag inte gjort det förut, inte på sånt här allvar i alla fall!

Det blev en lyxlunch med sushidate med min man + en tur till en butik som säljer Odd Molly. Höstkläderna hängde på rad och kunderna trängdes. Jag hittar inget som jag verkligen känner för den här säsongen. För det bör man göra om man ska investera i OM-kläder tycker jag.

Så fick jag hitta på en ny katergori idag: "illustrationer", där mina sushibitar med misosoppa hamnar.

Kommentarer

Populära inlägg