Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Uppdaterad blogg

muffins
Då har jag funderat färdigt. Efter att ha övervägt alla tänkbara och även otänkbara mönster och färger så blev det vitt. Bilderna och framför allt mönstren i inläggen kommer mer till sin rätt mot vit bakgrund.

Det tycker jag är värt en muffins eller två. Enkla att baka, fina att titta på och förhoppningsvis goda att äta. Inspiration från Dean & Deluca inför firandet av nationaldagen i USA.

Å just det, jag har uppdaterat länkarna längst ned i högermarinalen, kategoriserat och städat lite!

Kommentarer

  1. Helt klart värd en muffins :-) Vitt är snyggt tycker jag och bilderna kommer fram bra precis som du säger. Jag känner mig redan hemma här!

    SvaraRadera
  2. Vad bra att ni gör det :-). Känns lite pirrigt att lägga ut en ny design, men den känns bra. Less is more.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg