Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Ögon i backen

ogon

Jag som trodde influensatider var över. Sommarkräksjukan har besökt oss eller i alla fall min dotter. Byta lakan mitt i natten, nattligt åskväder med rädda barn och trött mamma på morgonen. Lägg därtill en man som blivit försenad på hemvägen med ett dygn på grund av annan åska. Då finns det inte mycket utrymme för kreativiteten. Vi ska minsann hoppa som friska grodor runt midsommarstången på fredag.
I eftermiddag ska jag till jobbet i och sitta stilla och tänka färdigt påbörjade tankar.

Dagens tisdagstema är Ögon och den här runda gubben med stålgrå ögon bor i en gata i Paris.

Kommentarer

 1. Ja det var en kreativ bild!

  Det verkar som fler har det jobbigt...jag har också haft (har) magsjuka, tredje dan idag och jag känner mig som urlakad sill. Stackars oss!

  Hoppas ni får en härlig midsommar!

  SvaraRadera
 2. Finurlig tanke! Bra gjort, trots omständigheterna.
  Här finns ingen kräksjuka, bara envis halsfluss för andra gången på tre veckor.
  KRAMEN!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin tolkning ;) Krya på er nu och ha en underbar midsommar!

  SvaraRadera
 4. Tack, nu är vi friska. I morse frågade jag om min dotter ville till dagis, JAAA! blev svaret. Tack för det, så kul är det hemma med mamma.... :-)

  Glad midsommar på er allihopa!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg