Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Glad Midsommar!

GladMidsommar

En glad och regnfri midsommar vill jag önska mina bloggläsare och även min familj, min släkt, mina vänner som jag träffar rätt så ofta och de jag inte hinner träffa så ofta jag skulle vilja, mina kolleger, mina för detta kolleger, nya grannar, gamla grannar, dagisfröknar, kassörskorna där jag handlar mat, mina två e-brevvänner i utlandet och om jag glömt någon önskar jag dem också glad midsommar.

Kommentarer

 1. Det var en snygg illis! Glad midsommar till dig också!

  SvaraRadera
 2. Glad midsommar på dig också!

  Förresten kollade in planket=snyggt.

  SvaraRadera
 3. Du har så makalöst fina bilder på dinn blogg!!! Jag kommer in ibland kollar, scrollar länge och inspireras. Inte ska du väl sluta att blogga, väl?
  Nu kikar jag in på "pixlarna".
  Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg!

  SvaraRadera
 4. Tack Anna! :-) Och nix, jag ska inte sluta blogga, det var bara en nyttig funderare jag tog mig.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg