Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Klänning utan tights i helgen?

dresses

Sommar är klänningar. I helgen ska det bli trettio grader där vi bor. Det kan bli strandpremiär. Det är alltid lika obekvämt att vänja sig vid känslan av att gå i så gott som underkläder med alla andra. Förra sommaren träffade jag min dåvarande chef på stranden. I badbyxor och stråhatt. Hmm. Kändes skumt. Som tur var bar jag på min dotter och kunde i alla fall försöka gömma mig bakom henne.

Röd klänning "Kyle" från Indiska, en svart sak från LaRedoute. Grå sak med assymetrisk nederkant från LaRedoute, ett babyrosa linne med söt spets från indiska och en klänning med rundad fin liten krage som passar både till vardag och trädgårdsmiddag från Lindex. Till det röda naglar och medan man dukar för sommarfest sätter man fram de söta ljussatakarna från norska Nordal.

Kommentarer

 1. Fina klänningar. Jag passar inte i klänning bara. Har köpt några här men aldrig använt. Antingen är dom för korta eller för långa. Den som är för kort tänkte jag korta av lite litt så har jag den som tunika istället ;)

  Tack för dina bilder och svar ang. lampan. Men att dom är sköra o går sönder lätt måste ju ändå vara säljarens ansvar? Med tanke på att jag antagligen får skicka efter lampan menar jag.
  Ja ja- det problemet får jag ta sen!

  ha det fint!

  kram Ann

  SvaraRadera
 2. utan thights...nu tycker jag att du är lite väl övermodig ;) Har också snappat upp ryktena om 30 grader till helgen. Smörjer frenetiskt in mig med brun utan sol. Jag älskar för övrigt klänningar. Man kanske skulle ta sig en titt på Indiska.

  SvaraRadera
 3. Ann: Ja, säljaren sa att lampan inte bdirekt blev en bra affär för honom...

  Petra: Jag har bländat folk på stan idag på lunchen med kjol utan tight under ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg