Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Kusinen från landet

Två dagar med mycket information och matnyttigheter, långa luncher samt en träff med en av mina kusiner.

Vad jag tycker har varit intressantast på webbdagarna är ämnen som Web 2.0, den sociala webben och wikis.

Mycket prat om mobila webben och för lite om bloggandet, för det tror jag kommer hänga med ett tag till. Och hoppas så klart! Sen även för få kvinnliga talare och avsaknad än unga visionärer.

Trevligt att hinna med att träffa min kusin igår kväll, som numera bor i huvudstaden. Kände mig bokstavligen som kusinen från landet igår, när jag missade pendeltåg och läste skyltar i tunnelbanan...

Långlunch, så jag har även hunnit med en tur till Svenskt Tenn, NK och lite däremellan. Men bara en påse: med ett par vida jeans. Nu längtar jag efter tre välbehövliga kramar!

Slut på mobilbloggningen.

Bilder: Tårtor hos Vetekatten, jag på stan och en sväng i Hötorgshallen.

Kommentarer

  1. Hej snygging! Ja just det du är i storstan ;) Smålandskassen lämnade du kvar till mig alltså ;)Jag tror bestämt jag vill en sväng till Acne när jag är där 23-24 ... Du var mig en fena på att mobilblogga förresten! Jag har aldrig testat.

    SvaraRadera
  2. Åh, tack för det du, jag ser lite sned ut tycker jag.
    De hade fullt med smålandskassar och den andra sorten med, jag tänkte på dig när jag såg dem!

    Jag kan inte byta mobil: det tog många steg att ställa in för mobilbloggning :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg