Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Katastrof utlovad

Katastrof

Det hör väl inte till vanligheterna att jag lägger ut skärmdumpar av felmeddelanden på bloggen, men detta känner jag att jag måste dela med mig av. Datornörden i mig småler. Katastrof utlovas om man trycker på "OK". Kan meddela att det hände inget.

Kommentarer

 1. Och du tryckte!!!! Jag skulle ha kryssat... :)

  SvaraRadera
 2. Ha, ha. Den var ny! Jag hade också klickat ok. Jag är en dare devil när det gäller datorer ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag såg på Flickr att den bilden hade ovanligt många klick, så andra som läst bloggen måste trott att de fick felmeddelandet i sin dator!

  Jessika: Jag undrar bara vem som skrivit felmeddelandet vid kodningen av programmet, vad tänkte han på? För det måste ju ha varit en "han"...

  Petra: Ja, allt går att avinstalllera eller ominstallera :-)

  SvaraRadera
 4. Hehehe... sådana där är underbara!!! Bara inte användare ringer till HD och man själv får samtalet... de vågar inget göra, och kopplar man upp sig mot deras dator så får man INTE klicka för dem... de tror minst att datorn ska explodera!!! ;)
  Må så grankott... vars laptop här numera meddelar att Monitor - Invalid License ID... OK, säger man då - eller? ;) Men, ÄN fungerar datorn, dvs skärmen... ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg