Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Himmel...

tisdagstema_himmel


... eller himmelen som vi säger i söder ibland. Så här var vädret i söndags i Paris. Har man inget annat att prata om så fungerar alltid väret. Tänk att man kan prata så mycket om något man inte kan påverka på annat sätt än att gå inomhus.

De sa att de skulle bli sol.

Vilka "de"? "De" har blivit ett snabbuttryck för meterologerna eller de på som presenterar vädret på Rapport.

Kommentarer

 1. Åh jag hoppas på sol!! Men jag antar att ni hade det härligt trots utebliven sol?

  SvaraRadera
 2. Men fotot blev trots allt vackert!

  SvaraRadera
 3. Underbart foto!!! I love Paris!!!!

  ~~* W I T H ♥ L O V E *~~
  Millan

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt att få se en Parishimmel. Snart är det dags för min första Paristripp så jag fastnar på allt där någon skrivit "Paris".
  Vackert!

  SvaraRadera
 5. Jättefin blog o härliga bilder!!

  //Ulrika

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg