Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Mobilkameratelefon

mobilkameratelefon

Jag behöver tips på en bra kamera som man kan prata i!
Har du ett bra tips, får du mer än gärna dela med dig av det.

Kommentarer

  1. Det beror på vad du ska göra med bilderna sen...ska du förstora dom så du behöver upp på 5 pixlar? Annars räcker det med 3,2. vad får den kosta? Spontant skulle jag säga K810 (har den själv) 3,2. Men annars K850 som har 5..
    Lycka till!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset. Ska kolla upp dem. Jag är ute efter en kamera som tar bra bilder som man kan använda till annat än att titta på på en minidisplay på mobilen!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg