Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Uppfrächning av garderoben - utan att det kostade ett öre

080221_1


Dagens lunchtur på stan resulterade inte i något, mer än en chailatte. Jag städade i min garderob i veckan. Tänk! Vad mycket jag hittade som jag glömt bort att jag hade. (Och om du visste mitt Tradera-namn, så hade du snart kunnat se vad jag rensat bort! Recycling I like). Inspirationen under lunchen var dock stor och jag såg många fina kläder. Det verkar som om Odd Molly satt trenden för många olika blandade mönster och brodyr. Eller så är det nån annan som satt trenden, men det har jag missat.

Grå klänning från Lindex och en grön blus som ser mer gul ut på bilden från Indiska och sist lite gul couture från Lindex.

Kommentarer

 1. Ja, de var snygga alla tre! Farligt farligt med inspiration så här under köpstopp (som jag har då alltså) :)

  SvaraRadera
 2. Den i mitten var hur söt som helst! Här i Thailand finns riktigt fina tunikor och blusar. Fast dom är lika dyra ( om inte dyrare)som hemma. Jag köper inte det för det är överpriser pga att det är många turister här. Det finns många fina billiga tunikor här, men tyvärr har dom en tendens att vara "a little too much" om du förstår. Typ att det är strass och pärlor dit broderade. Men jag har inte bråttom så jakten går vidare.
  Det är ju roligare med fynd!

  ha det fint!

  kram Ann

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg