Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Plånbok öppna dig

MeraVårkläder

Det är något med väskor, skor och stolar som tilltalar mig och väcker vad man kan kalla samlingslusta - en udda blandning med tanke på sista kategorin. Det handlar nog om att formen går att variera i näst intill det oändliga och att de samtidigt fyller en funktion: bekvämt att gå eller sitta. Samtidigt som sökandet efter det fulländade objektet fortsätter!

Jag har sagt ovanstående förut, men det kommer ju nya exempel hela tiden som jag samlat ihop här tillsammans med några andra våroutfits:

Grå klänning från Puma.
Klänning från H&M med guldknappar.
Blus med virkade detaljer från Josefsons.
Anthony Messenger-väska från Mulberry: att ha över axeln och ger händerna fria.
Skor från Nike.
Mer kortlivad trendväska än ovanstående från H&M .
En stilig stol som jag gärna ställt hemma hos oss: Öresund av Børge Mogensen, finns hos
Svenssons i Lammhult. Men man kan ju inte köpa allt man vill ha!

Kommentarer

 1. Jag gillar alltihop!! Speciellt väskan.

  SvaraRadera
 2. Den vänstra gissar jag då? :-)

  SvaraRadera
 3. Vilket snyggt collage!

  SvaraRadera
 4. Den klänningen köpte jag så fort jag såg att den hade kommit in i H&M shop online. Den är jättesnygg iverkligheten också. Finns bild i min blogg under shopping hur den ser ut på. Halvtaskig bild men det går att se hyfsat.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg