Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Danska klappar

olelynggaard1

Det finns mycket god dansk design. Här har jag hittat några guldkorn och silverkorn från Ole Lynggaard. Vad jag gillar med dem är det organiska formspråket: inga eller få räta vinklar, inspiration från naturen och enkla trots det figurativa uttrycket. Det var allt för nu.

Kommentarer

  1. Vilken fin blogg du har! Har hittat hit genom Weronicas sida (En mammas dag). Jag tycker mycket om Ole Lynggaards smycken, tomten får gärna packa ner något litet paket till mig i sin säck! ;-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg