Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Ska ja, ska jag inte?

container

Visst är den fin, klänningen till vänster. Setet till höger är snyggt, men inte riktigt jag. Jag hade gått och tänkt på vad jag hade på mig hela tiden om jag skulle ha sådana kläder på mig. Lite too much för mig, men snyggt att titta på.

Men klänningen till vänster. Ska jag? Det hänger en i en butik i en stad med anor en bit från Malmö tills imorgon till mig... Min pappa jobbar där och han har varit där och hämtat en tröja till mig en gång förut.

Left: Herdis Dress
Right: Hendricke top, Hensia skirt, Heather leggings

Kommentarer

Populära inlägg