Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Kuddar, kuddar, kuddar, kuddar, jatack!

bantie

Kuddar kan jag inte få för många av. Här har jag hittat två finfina kuddar i de näst största formatet från Bantie som jag kan tänka mig vid de i lördags beställda fåtöljerna. Fåtöljerna har sex till åtta veckors leveranstid. Vad gör de i fabriken egentligen? Hur ska jag kunna vänta ända till julafton på fåtöljerna?

Det finns även ett par fina sidenkuddar med Asien-inspirerat motiv från Alice & Sens, men de verkar inte finnas kvar på hemsidan. Någon som sett till dem?

Kommentarer

Populära inlägg