Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Höstplagg på väg till min garderob

hm_okt

När höstkatalogen från H&M kom gjorde jag en beställning. Bekvämt att få ett SMS när varorna kommit. Och bra att de skickas när de finns på lager. Dessutom kan man följa varorna i webbshoppen. Så nu har jag två leveranser till att vänta på ett pling ifrån. Är jag otålig? Jaså?

Olivgrön kavaj
Vit kofta
Klänning

Igår träffade jag en av mina kusiner. Innan vi träffades på en restaurang, slank jag in om Boomerang-butiken och tittade. Och titta vad jag hittade! Min sköna varma gosiga hösttröja att ha innanför min nya skepparkavaj! Hmm.

boomerang

Kommentarer

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg