Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Djungeldjur och rymdraketer

vagg

Den kommande tiden kan jag konstatera att det blir mycket fokus på inredning och hus på bloggen.
Till barnens rum tänker jag mig dessa två väggdekorationer. Fördelen med dessa är att man kan ta bort dem när barnen hellre vill välja planscher själva.
På vår dotters rum har vi målat hennes favoritfärg "gyl", en gul fondvägg, där dessa söta djungelfigurer från  kan sitta. Isabelle Norman har formgivit dem.

På vår sons rum ska det bli rött och lite svart så snart en vägg kommit upp. Det kan tyckas konstigt med svart i ett barnrum kanske, men jag tänkte mig en att den delen av väggen vid sänggaveln ska vara svart. På den svarta ytan ska rymdraketer från Inreda.com flyga runt bland planeterna.

Vi tittade i den klassiska boken "Så funkar det" och på solsystemet. Jag förklarade att vi bor där, på jorden. Då kommer den logiska följdfrågan frågan:

- Var bor mormor och morfar?

Kommentarer

  1. Hej! Vilken läcker inredningssajt. Skulle ni möjligen vara intresserad av att tjäna extra pengar på den? Tveka inte att kolla in vår sida eller höra av er!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg