Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Två små grå

odd_lindex

Jag går i väntans tider. På en blus från Tintin of Scandinavia. Odd Molly-blusen nere till höger i bilden. Den här hösten ser man Odd Molly på var och varannan människa tycker jag.

Sen har jag också hittat en annan favorit, på nya favoritaffären Lindex. Ok, Lindex är väl ingen nyhet i sig, men sen Emma Sjöberg gjorde sitt inträde i styrelsen och i deras kampanjer, har profilen för Lindex förändrats som fokuserar på yngre målgrupper. Eller så är det jag som äntligen är rätt målgrupp för Lindex.

Nähä, inte mer tid att blogga ikväll. Flyttlådorna står tomma och väntar på att göra nytta. Äntligen är det dags. Trots en smula vemod. Vi gillar ju trots allt huset vi bor i idag, men det saknar ett par kvadratmeter.

Kommentarer

  1. Jag håller med om att man ser Odd Molly plagg väldigt ofta. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg