Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Tisdagstema: svart-vitt

tisdagstema_svartvitt

Jag visste att den här bilden skulle kunna komma till pass vid tisdagstema. Dessa fina björkarna representerar något väldigt nordiskt för mig. Med Mörka Skogen i bakgrunden.

Kommentarer

 1. Jättesnygg bild! Björkar är ju jättebra tolkning av temat.

  SvaraRadera
 2. Bra idé! Och fin bild! :)

  SvaraRadera
 3. Jag säger oxå bra ide' o fin bild!
  Ha det bra på nya jobbet!

  SvaraRadera
 4. Jättefin bild, ett läckert djup i den, och björkar var en fin tolkning av temat.

  SvaraRadera
 5. Ett grattis till din fina och välgjorda blogg! Kikar in då och då och inpireras av dina fina bilder och bra texter. Fortsätt i samma anda!

  SvaraRadera
 6. Tack Olivelund, ska försöka ha det. Jag stressar upp mig alldeles för mycket i början... Det blir nog bra om några veckor!

  Och tack för uppmuntran, Cia, Ingrid och Anna!

  SvaraRadera
 7. Jättevacker bild med björkar!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg