Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Samsonite Business Lady - datorväska för mig

070922_datorvaska

Ni som följer min blogg vet att jag nyss bytt jobb. Jag fick en bärbar dator. Sen fick jag en väska att ha den i. Tack.

Eller, jag fick vadderad väska med ett antal fack till block, pennor, handväskan, kläder, extrablock, extrakläder och en extra miniväska i väskan. Jag vill bara ha en datorväska. Nejtack till den containern.

Jag hittade den här genomtänkta väskan. Men sen å andra sidan: den här heter Samsonite Business Lady. Lady. Vad är då alla andra väskor?!! En Lady-edition är bättre än ingen alls. Bäst pris hittar du hos InWareHouse.

Tillägg 070924: Nu är den beställd :-)!

Kommentarer

 1. Ikea Family har en jättefin, smidig och lätt dataväska i svart. Jag köpte en för någon vecka sedan och känner mig helnöjd!

  SvaraRadera
 2. Jag säger bara WOW! vill ha!
  (och en ny LITEN bärbar, inte den jättegamla IBMare jag har som snart fyller 4!)
  //M

  SvaraRadera
 3. Skönt att folk börjat tröttna på alla tråkiga standardväskor. Färg och form ska det vara! Behöver någon en ny väska kan ni använda rabattkod ST529 på bringster.se före sista december så får ni 10% rabatt :D Varsågod!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg