Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Äntligen beställt EOS 400D!

eos400d

Då är den på väg! Min efterlängtade digitala systemkamera! En Canon EOS 400D. Jag sålde min trotjänare EOS 10 i somras. Visste inte om det var någon som skulle ta dyrfoton med den eller placera den i en antikaffär... Kort in lägg, men ack så naggande gott.
Godnatt bloggvärlden.

Hittade det bästa priset på Japanphoto.

Kommentarer

  1. Du har gjort ett bra val. Jag fick en likadan i present när jag disputerade och den är alldeles, alldelse underbar. Kram, kram.

    SvaraRadera
  2. Lovely!!! Jag kör på med min 350D men jag suktar ALLTID efter nytt *S*

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg