Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Konstig väska som väcker glädje

070912

I MoMA:s webbshop hittade den här roliga väskan. En kille vid namn Jeffrey Metzner har designat den och är minst sagt inspirerad av, nä, rättare sagt har han stiliserat nio verk av moderna konstnärer som Warhol, Matisse, Munch och Dali. Jag skrattade gott när jag såg dem. Kan dock inte identifiera andra, tredje, sjätte och sjunde konstnären. Kan du? Help, plis.

Väskan kostar 35 dollar och frakten går på 25 dollars. Just nu är visst en dollar samma som 6,60 pengakronor = 396 sek.

Kommentarer

 1. Kan inte hjälpa dig med konstnärerna men väskan var riktigt läcker ;)

  SvaraRadera
 2. Tror att det är uppifrån från vänster: Matisse, Picasso, Chagall, Munch, Warhol, Vet ej!, Dali, Picasso och Dali igen!
  Rolig idé!

  SvaraRadera
 3. Tack maria, jag blommar för det!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg