Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Välkommen till världen!

kort

Igår kväll föddes min systerson! Jag = moster. Grattis till den nya lilla familjen! Det blev en liten påg som alla trodde. Jag ska ta långlunch och åka och hälsa på dem med resten av familjen.

Jag gör också officiellt att jag aldrig kommer att säga "vänta bara" och förhoppningsvis inte "där ser du" om bebisar, barn och barnuppfostran till min syster.

Det fina kortet finns att köpa här.

Kommentarer

 1. Vilket otroligt vackert kort, både bild och text!
  Grattis moster!

  SvaraRadera
 2. Grattis moster! Jättefint kort!

  SvaraRadera
 3. Nilla och Olivelund: tack för gratulationerna!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg