Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Undvik trassel i smyckeskrinet

hangare

Förra veckan köpte jag ett vitt smycketräd på Åhlens. Finns även i svart. Direkt när jag såg det, visste jag att det skulle få följa med hem. Jag blev så glad när jag hittade det, att jag glömde det av min kollega lånade paraplyet vid hyllan där träden stod. Fick gå hela Åhlens-rundan baklänges när jag kom på att paraplyet inte var med ut ur affären. Det stod kvar.

Kvar står än så länge även smycketträdet på mitt nattygsbord. Ofta beundrat av mina barn...

Har även hittat två andra fina små smyckeshängare:
Det vänstra kommer från Nordhjem och det högra från Inreda.com

Det fina Fudge-armbandet från Edblad & Co skulle jag gärna hänga på en gren (och arm). Armbandet finns nu i två storlekar, även small för klena armar som mina!

Kommentarer

Populära inlägg