Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Inspiration från underbara Nordhjem

nordhjem

Jag är fast i bloggträsket och det är jag väldigt glad för! Det är ju hur kul som helst att blogga. Vaknade inatt och låg och tänkte på allt möjligt - ni vet - på natten blir små problem stora och på morgonen är de, om inte borta, så mycket mindre i alla fall. Låg och tänkte på vad jag ska blogga om idag, men kom inte på något. Vad jag kom på är att inspirationen bara kommer, så det är inte lönt att tänka på det innan det är dags! Det är väl så inspiration fungerar.

På Wikipedia står det så här om inspiration:

"Inspiration (av latin inspiro, inblåsa, väcka liv i), tillstånd av mental verksamhet. I talspråk har ordet kommit att betyda kreativitet"

Jag hittade sidan Nordhjem från Danmark med en webbshop med ett digert utbud. Måste dock hålla i plånboken, vi har ett stort projekt på gång. Berättar inom kort vad det är. Alla tolv bilderna kommer från nordhjem.dk.

Kommentarer

 1. Godaften

  Holder du af den skønne shabby chic vintage stil - så kig indenfor hos www.Vintage-kompagniet.dk - vi sender til både Norge og Sverige.
  Glæder os til at se dig .....
  Tina
  www.vintage-kompagniet.dk

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg