Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Väskor, skor och stolar

Det finns tre sorters prylar som har något speciellt vill-ha-skimmer över sig och man kan heller inte ha för många av dem, möjligen de sistnämnda.

Här kommer ett par fina exempel från Alice & Sens och från Colorique.com. VDen gula väskan fanns på Inreda.com i morse, men är borta nu. Men med tanke på att där varit närmare 2000 besökare på sidan sen jag fick mail om rean, så är det inte så konstigt att den är slut!

Kommentarer

Populära inlägg