Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Uteplatsen virtuellt inredd...

ellos

Vi har en liten uteplats under taket precis utanför köksfönstren. Den ultimata rottingsoffan har inte dykt upp än. Tills dess får jag hålla till godo med att drömma mig bort i den virtuella världen: idag Ellos.se. Där hittar du alla dessa godbitarna.

Vad som inte syns på bilden är en inredningstidning, ett glas rött vin, en biltidning, ett glas rött vin till och min man och jag. Vad som inte hörs är det svaga ljudet från två sovande barn.

Kommentarer

Populära inlägg