Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Ännu en vacker kudde till soffan

kudde

Denna vackra kudden hittade jag på Minimoderns, ett företag från England. Där kan man även köpa arkitekttapeten som jag har som bakgrund i bilden.

Om man vill ha kudden med fyllnadskudde i ett paket hem till sig, kostar det 33£ + 10£. Jag tror att kuddar får läggas till väskor-skor-och-stolar-listan över saker det är svårt att ha för många av.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg