Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

En Photoshop-klänning och en gardinklänning

klanning

Tänk att jag har broderat! Lagom till midsommarafton blev jag klar med klänningen till min dotter. Den är fodrad på insidan med vitt tyg med tunnt broderade blommor. Brodyren med blomkvisten på bröstet är ritat efter en Photoshop-stämpel.

Min egen klänning var sydd av tyg från Ikea. Jag såg ett sällskap vi midsommardansen som såg ut att titta på klänningen och det enda jag kan tänka mig att de sa var:

- Har ni sett, vi har ju likadant tyg i våra gardiner hemma!

Kommentarer

 1. Vilken underbar klänning - vad duktig du är!!

  SvaraRadera
 2. Tack! Måste säga att den är jag mest nöjd med av allt jag sytt. Var mycket noggrann den här gången, annars brukar jag vilja att det blir klart samma dag man börjar sy!

  SvaraRadera
 3. Så fin! Jag blir imponerad. Men varför ingen bild på din IKEAklänning, jag blev så nyfiken?!Kramis Lisa

  SvaraRadera
 4. Kikar in till dig..genom ett av dina inl�gg hos camillas lockar.

  Duktig du �r!
  Kul med din kl�nning tycker jag:-)
  Finns ingen bild....jag kanske ocks� har gardinmodellen...hihi..

  Susanne

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg