Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Hur coolt får en mamma klä sig?

ellos_

Resultatet av morgonens besök på Ellos hemsida, slutade med att jag klickade hem tre plagg. En grön tunika, min favoritfärg ihop med blått, ett par coola shorts med monsteramönster och ett par rosa shorts till min dotter. Hon ska inte behöva gå hela sommaren i mörkblå shorts som storebror hade förra sommaren! Allt fyndade jag på sommarrean så kalaset slutade på cirka 250 kronor med porto!

De gröna shortsen är kanske för coola för en mamma? Jag gillar kläder som man känner sig avslappad och bekväm, men ändå fin i. Jag är väl inte mycket äldre än tjugoåringarna? Eller? Joo, det var över ett decennium sen jag var tjugo, men på något sätt känner jag mig som sådär 25-26 år. Måste tänka efter ibland när någon frågar hur gammal jag är, trodde jag inte var möjligt.

Kommentarer

Populära inlägg