Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Behöver mer rum i barnrummet!

barnrum

Barnrumsinredning kan jag inte se mig mätt på. Dock har ju rummen sin fysiska begränsning vad som får plats. Jag kör inte "en pryl in - en pryl ut"-principen. Än.

I collaget hittar du en rolig flugsvamplampa, ett fint dockskåp från Indiska, fågelholk - kanske roligare att titta på med fåglar i än att leka med från Lagerhaus. Aphängare och emaljhink även dessa från Indiska. Äpple - i en Konsum-butik när dig. En eloge till Konsum som ofta har "rea" på frukt och grönt. Av den enkla anledningen att det är nyttigt! Nya lådor i papp och ett praktiskt skrin till småsaker som klämmor eller legogubbar i bananbark från Sally Ann - Frälsis märke.

Kommentarer

  1. Jag gillar det sista lilla skrinet från Sally Ann. Det skulle jag vilja ha - till mina grejer ;-)!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg