Min inspiration och Caro-lines: Fyra fredagsbilder

8 februari 2013

Fyra fredagsbilder

Fredags

Fredag i fyra bilder.

1. Reflektioner av björken utanför i morgonteet.

2. La tour Eiffel med en rosa liten logotyp för Caro-lines som min dotter gjort. Och lite annat pynt.

3. Har inte klippt ned pelargonerna. De har blommat flera gånger sen jag tog in dem. Hoppas de blir fina i sommar också. Men jag tänker att ingen går och klipper ned dem om de vuxit i naturen, så då gör inte jag det heller.

4. Nu har jag också köpt mäklardiskmedlet. Luktar gott. Funkar som "vanligt" diskmedel, men det borde det med tanke på priset. Och visst är det roligare att titta på på diskbänken!

Önskar er en trevlig fredag!

7 kommentarer:

 1. Mina pelargoner har inte blommat på flera månader, men de växer och växer hela tiden. Har tagit sticklingar och hoppas att de ska växa till sig. Använder du nåt gödningsmedel? ;)
  Fyra fina bilder av en fredag - som det ska vara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De får inget annat än vatten. Och mycket ljus.
   :)

   Radera
 2. Jag snålar på mitt "mäklardiskmedel" genom att spä ut det med vatten i en sprayflaska. Sedan har jag det till att torka bänkar och lite piffiga saker, istället för grovdisk, typ ;-) Nackdelen med det är att jag inte har flaskan framme, men däremot den underbara doften! När vi renoverar köket då kan det bli lite lönt att även ha flaskan framme. Just nu kommer den inte till sin rätt... Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. La Bruket har verkligen lyckats! Jag har köpt handtvålen och tvättar numera gärna händerna ofta (det är ju bra i dessa sjuktider). :) Kram

  SvaraRadera
 4. Gillar verkligen din inställning med pelargonierna! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Alltså lite glam vid diskbänken kan aldrig vara fel! Kram

  SvaraRadera
 6. Du har fått en utmärkelse av mig. Du hittar ett gäng frågor att svara på inne hos mig. Men bara om du vill och i så fall när det passar dig. No preassure! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥