Min inspiration och Caro-lines: DIY: doppade kopparkrukor

2 oktober 2012

DIY: doppade kopparkrukor

DIY-spraya-kruka-1

Koppar. Så dammigt uppe på högsta hyllan hemma hos en annan generation igår och så inne idag. Jag har i alla fall gjort ett DIY-projekt kombinerat med en annan trend: doppat-trenden. Jag har alltså färgat halva kopparkrukan. Det gjorde jag med metallspray. Sprayade ute, med tejp och papper runt de områden som skulle skyddas. Sen gick jag även lös på en vas också av bara farten.

Mejramen trivs i sin orange kopparkruka, men orkidén har checkat ut alla blommor. Kanske en liten hemtrevnad skulle sitta fint i krukan istället. 70-tal delux.

  DIY-spraya-kruka-2

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack. Önskar att jag hade tid att göra fler och för den delen fler krukor: de är inte så gott om dem på loppisarna nuförtiden!

   Radera
 2. Hej och tack för din kommentar och att du tittade in hos mig. Jättekul när när man får ett litet avtryck...
  Men bloggare förstår sig väl på det där med att det är så kul att få en kommentar:-)

  Nu ska jag kika runt lite här hos dig...

  Ha en fin dag.

  /Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. vet precis vad du menar. :)
   Detsamma till dej!

   Radera
 3. Gud så fint!
  Var får du alla bra idéer ifrån?

  SvaraRadera
 4. :) Har fått den frågan förut, men har inget annat svar än att de bara kommer. Rätt bra, men känns ostrukturerat att svara så!

  SvaraRadera
 5. Fint!! Och jag trodde det vimlade av koppar-grejor där ute men då är det fler än vi som nosat upp trenden! Och på tal om loppis- jag sprang på en riktigt fin grej idag som fick följa med hem, en gammal trälåda som varit någon slags arkiv, till recept kanske? Så fin!

  SvaraRadera
 6. Jisses vad fint det blev med orange tillsammans med koppar! :) Jag har letat kopparpryttlar men ännu inte hittat nåt bra... Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥