Min inspiration och Caro-lines: Utan röst ingen makt

16 september 2011

Utan röst ingen makt

Orange-FIlip

Nä, det handlar inte om danska valet. Bara om att kunna säga vad man vill: jag tappade rösten igår. "Mamma, du låter som en häxa". Jotack. Att inte kunna kalla på barnen, säga "ät upp mackan" eller sådana självklarheter och det sista självklarhet i dubbel bemärkelse - var en liten övning. Jag provade att vissla på dem. Tror ni det fungerade? Nä, precis. Idag är rösten tillbaka.

Så nu sitter jag hemma och spelar Wordfeud, slappar ikapp med katterna och säger hej till dem en gång i halvtimmen och njuter av solen utanför fönstret. Sol ute, sol inne, sol i sinne. Hej helg!

3 kommentarer:

 1. Åh, låter ju ljuvligt! Längtar också ut i solen. Snart!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Åhhhhh...vilken fin katt! Blå britthane?
  Jag hade precis en sådan, han var min ögonsten men fick tyvärr somna in förra året, bara sex år gammal. Kände hur hjärtat hoppade till till när jag såg din bild.
  /Karin

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Min Dexter kom från Göteborg där jag bodde förut. Åh, jag saknar den fina, fina pälsen som britter har. Min Dexter var inte heller så gosig som mina nuvarande katter (på bilden i min blogg som du kommenterade). Man kan ju inte ha allt antar jag, han var ju härlig på andra vis. Fast sur som tusan också, han var gatans skräck bland de andra katterna. :-)

  /Karin
  http://karinbjorklund.wordpress.com/2010/09/18/gamla-favoriter-tjejerna-dexter/

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥