Min inspiration och Caro-lines: Längs en landsväg

2011-01-08

Längs en landsväg

Egypten-igen

Sitter och tittar lite de 800 bilderna från julresan. Och kollar även på nya resor: jag blir som mest sugen på att resa när man kommit hem från en resa. Mycket vill ha mer skulle nog min moster sagt. På ett snällt sätt.

Övre vänstra bilden är hus längs en biflod till Nilen: egyptierna lägger mest krut på insidan av huset. När någon gifter sig, bygger man på en våning och den nya familjen flyttar in där. Jag tror nog att vi såg inga hus med mer än fyra våningar, så det är väl en rätt ny trend. Kolla på den övre högra bilden: en vanlig syn längs en landsväg med gevär... Nedre vänstra: militären skyddade sig för solen, inte för min kamera. Nedre högra är elstolpar i fina färger, något förstärkta här :). Jag märkte att hon framför mej i sätet bussen nog tyckte att jag tog foto på allt och inget från bussen.

2 kommentarer:

  1. Ja, dina bilder är ju inte vanliga turistfoton, precis...
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  2. Hon tänkte nog: "Varför fotar hon elledningar? Det är ju det fulaste som finns.." Och det är det ju också, men på något märkligt sätt så gör du bilderna vackra. Det är väldigt roligt att se!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥