2010-01-18

Utställning i februari

Märtascafe

Förra veckan lekte jag Häxan Surtant när jag såg ungar (ja, inte mina barn utan andras, just det, ungar) sprang omkring med vinterskorna i sofforna på favoritcaféet. Idag har jag gjort detsamma. Utan skor dock. I eftermiddag har jag hängt tio tavlor på en utställning. En utställning till. :). :D. Det blev några stycken förra året. Och inte bara gudarna, utan alla ska veta hur glad och tacksam jag är för att jag faktiskt gör det jag drömt om så länge!

Gå dit och kolla vet-jag. Märtas. I Höllviken. Och det är lite pirrigt att alla i byn kan se bilderna! Men egentligen inte så pirrigt: hela internet kan ju se dem via bloggen! Men ändå.

Och tack mamma för hjälpen!

5 kommentarer:

 1. Spännande! Skönt att det är fler än jag som kan vara surtant ibland. :-) Gillar din muffinsbild skarpt.

  SvaraRadera
 2. Så kul och väldigt spännande!!!

  Förstår vad du menar när man inte tycker det är så jobbigt att skriva i bloggen. Men om nån okänd säger att dom läser ens blogg blir jag nästan svettig och hyperventilerar.

  Lyckat till och var nöjd med det du skapar för dom är underbara!

  kram

  SvaraRadera
 3. Skitroligt, jag blir lite avis! ;-)

  Lyckatillkramar!

  SvaraRadera
 4. Malin: Och visst är det skönt att se andra barn som är olydiga ibland?! Filar på en engelsk version också. Så nu har jag skrivit det, nu måste jag göra det klart också!!

  Ann: Javisst känns det skumt ibland när man träffar folk som läst ens blogg. det är väl som att gå till doktorn: man går helst till nån man inte känner personligen.

  Carina: Jepp :). Hur går det för dej ;) Heja!

  SvaraRadera
 5. Alltid roligt med fina utställningar! Lycka till!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥