Min inspiration och Caro-lines: Hallands väderö och Bjärehalvön

15 juli 2009

Hallands väderö och Bjärehalvön

Krabbfiske

Idag känns som en komprimerad semester, vi hann med så mycket. Styrde norrut till Hallands Väderö. Med tjugosju grader i luften orkade vi inte ens tänkta på att runda ön. Det blev krabbfiske och glass-ätande.

Jag ville gärna besöka Nivå 125 som Malin tipsat om, men insåg att det gör man inte när det är tennisvecka i Båstad! Bilkö, kö, kö. Vi vände och hittade via kostigar den lilla, lilla byn Kattvik med världens mysigaste lilla kiosk i grönskan med snällgulliga paret som serverade våfflor, mer glass och korv-och-bröd och jippi sa mitt blodsocker som var farligt nära den arga nivån.

Det blev rena ätar-turen, för middagen åt vi på Villa Thora åter i Torekov, till de läskiga tonerna av ett åskväder. Jag åt thaiwok och notera hur uteplatsen lutade och såsen hamnade i ena ändan av tallriken!

Thaiwok på Villa Thora

Hallands Väderö mås

Hallands Väderö blåklocka

Bjäresolnedgång

Dags att ladda om batterierna, imorgon kör vi till Österlen.

3 kommentarer:

 1. Härligt med Hallands Väderö. :-) Vi var på väg förra veckan - men det blåste för mycket för liten båt. Bättre lycka nästa gång - liksom med ert Nivå 125 besök. :-) Båstad under tennisvecko-tider är säkrast att undvika. :-)

  SvaraRadera
 2. Hej! Sökte på bloggar från Höllviken och hittade dig. Är själv uppväxt där nere o älskar också fotografering och inreding/design. Så här kikar jag in igen :)
  Gillade verkligen ditt foto med havet i bakgrunden o segelbåten. Jätte fint!

  SvaraRadera
 3. Vackra bilder Caroline! Om jag åker till Båstad i år så blir det på hantverksmässan.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥