Min inspiration och Caro-lines: Hallå halo

2 juni 2009

Hallå halo

hallåHalo
1 juni och 28 grader utanför bilen på vägen hem. Och på onsdag är det dagispicknick med utlovad kyla: 12 grader. Vi har ätit köttbullar med vantar förr. Idag är inspirationen tillbaka - jag vet inte vad det är med måndagar, de är ju inte så trista, men jag saknar ofta inspiration och tålamod. Men jag är väl inte först med den känslan.

Igår tänkte jag blogga om vår misslyckade utflykt till Lillgrund, ni vet, vindkraftverksparken i Öresund och Lillgrund(lurad)dagen. Jag vet inte om det är döpt till Lillgrund för att föringa dess storlek. Vindkraft är bra, men jag har hört att bönderna i Skåne märker att molnen påverkas. Men jag vet inte hur. Det utlovades båt ut till vindkraftverken, men tji fick vi för den var fullbokad sen länge och det var ungefär allt där var förutom gratis popcorn (som vinden tog) och en grävskopa som vem som helst fick köra. Jag trodde Vattenfall hade mer energi att lägga på kundvård.

Vi besökte i alla fall Klagshamn hamn. Ett ställe som ligger rätt nära där vi bor, men ändå har jag inte varit där förrän i lördags. Vi körde en sväng till vindsurfingklubben, där min man höll till förr - innan vi träffats. Det är faktiskt en dröm jag har: att lära mig att surfa. Instruktör har jag, men behöver tid och återkommande barnpassning!

Bilder:
Första - halo runt solen idag förtäljer sämre väder på inkommande - nätack.
Andra - hejdå båten. Synd att du var full och så liten...

havet

3 kommentarer:

 1. Vi hade dagispicnick idag - inne. Men det gick ju det med fast det blev ett smärre kaos.

  SvaraRadera
 2. Fantastisk bild på solen! Trist med båten, den ser faktiskt väldigt liten ut det hade ju varit hur spännande som helst att besöka lillgrund.

  SvaraRadera
 3. Hemmabloggaren: Ja jösses, det kan jag tänka mig! Än lyser solen här, men kallt, kallt...

  Maria: Tack! Jag fotade flera bilder som jag försökte sätta ihop; hela halon fick inte plats i kamerans sökare, men Photoshop ville inte...
  Förresten så går det en gratis båt dit ut andra dagar också, kolla här:
  http://www.vattenfall.se/www/vf_se/vf_se/518304omxva/518334vxrxv/518814vxrxe/521124omxvi/521154vxrax/522474lillg/1623380bxttu/index.jsp?WT.ac=om_vind_battur

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥