2009-05-22

Väder

sol-och-åska

Vädårt, så låter vädret på skånska ibland. Igår drog åskan förbi längs sydkusten. Jag gillar åskan och jag gillar inte åskan. Fascinerande men väldigt skrämmande. Är alla hemma är det ok, men är jag själv med barnen är det värre... Men igår var alla fåren hemma.

Supersöta kort från Paperchase i England.

5 kommentarer:

 1. Jag gillar sommarregn o åska. Fast om alla är samlade o vi befinner oss inomhus.

  Ville bara önska trevlig helg!

  kram

  SvaraRadera
 2. Blixtar och dunder känns inte så farligt i stan tycker jag. Men när vi bodde ute i naturreservatet uppe på en urbergsplatå var det inte alltid så kul, dels för att hela huset skakade när det slog ner i närheten och dels för att telefonledningen alltid gick i sönder.

  Hoppas på ett riktigt åskoväder snart, så jag får öva att fota blixtar :-)

  SvaraRadera
 3. Verkligen jättesöta bilder. Känner lite som du! Tycker att det är mysigt så länge maken är hemma och kan hålla mig handen. Får väl hoppas att ovädret håller sig borta idag - när mannen är ute på äventyr! Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 4. Glömde ju att säga att vädermolnen var superfina!

  SvaraRadera
 5. Å, åska. Om den är härlig eller läskig beror helt och hållet på var man befinner sig. Hemma i radhuset med höga värmeverksskorstenarna precis bredvid = härlig. På landet, i trähus högt uppe på klippa = läskigt. I svärföräldrarnas trähus i Växjö, längst ut på elledningen där klotblixtar är alltför vanligt förekommande = läskigt. I segelbåt = superläskigt.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥