Min inspiration och Caro-lines: Mer pannkaka

30 april 2009

Mer pannkaka

pannkakor

Jag har uppdaterat pannkaksreceptet till insidan av skafferidörren, men bara till utseendet. Detta blev bättre. Less is more.

4 kommentarer:

 1. Smart med recept på insidan av skafferidörren. Jag lär mig aldrig, blir alltid osäker på någon enstaka ingrediens och måste dra fram en kokbok.

  Fast pannkakorna steker maken i min familj.

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för receptet :-)
  Vi hade knappt något i kylskåpet i fredags morse och "sova över kompisar" på plats. Så jag slog till och testade ditt recept, tinade lite hallon från frysen och serverade. Efter en skeptisk start så var alla sedan snabbt överens om att de ovanliga pannkakorna var mycket godare än vanliga svenska :-)

  SvaraRadera
 3. Kikade på autoMATtanten men hittade inga pannkakor där. SÅ jag kan tipsa dig om mitt recept på vanliga pannkakor - busenkelt att komma ihåg. Kommer ifrån en barnbok, och är ett "pannkaketal":

  12 pannkakor = 6 dl mjölk + 3 dl vetemjöl + 3 ägg

  Det var allt!

  SvaraRadera
 4. Kajsa: Ja, det är just därför jag också behöver ett, för jag kommer aldrig heller ihåg ingredienserna. Och här vågar man knappt chansa ju...

  Maria: Det är kanske det de ska heta istället "Ovanliga pannkakor"! Tack för det andra receptet, DET är i alla fall lätt att komma ihåg! Hoppas allt är bra med dej!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥