Min inspiration och Caro-lines: Lejon. Mimosa. Gult.

13 februari 2009

Lejon. Mimosa. Gult.

Gul-Vår

Gult. Det har väl inte varit en favorit i garderoben, nånsin. Men efter att ha exponerats för den lejongula färgen nu ett tag, så börjar jag smälta lite. Ett plagg kan jag tänka mig. Man blir ju trots allt rätt glad av färgen. Speciellt när man kallar den mimosa eller ännu hellre lejongul: jag är ett augustibarn, ett lejon. Modelejon ibland låtsar jag, i alla fall när det gäller att titta på kläder! :) Men för det mesta är det gråskala, grönt och blått som jag trivs bäst i.

I somras och under den franska resan fann jag ett märke - Desigual - i en sommaraffär med surfkläder. Popglada och färgstarka tyckte jag. Nu har de migrerat vidare norrut från Spanien där de ursprunglligen kommer från och finns de lite varstans i Malmö och även i min lilla by. Galet färggranna och också något man blir glad av. Se själv! Hm, nu blev jag sugen på att planera en eventuell sommarresa.

Skor från Brandos. Scarf, igen, Bon a parte. Toppar från Ellos, rosa och gul. Rosa väskor, La Reduoute. Svarta byxor med söt fjäril, Odd Molly.

4 kommentarer:

 1. Gult kommer verkligen stort nu, både i klädväg och i inredning..

  SvaraRadera
 2. Gult är så fint! Synd att jag ser ut som ett lik i det... :-)

  SvaraRadera
 3. Vera: Ja, intressant att se hur länge det håller: om det blir "så 2009" över allt gult eller om det håller i sig. Antagligen den första!

  Malin: Ja, jag funderar på om inte jag blir nästan lite åt det blåtonade hållet i ansiktet. Men kanske i juli?

  SvaraRadera
 4. Jättefint collage! Snygga färger!
  (Jag kollade just in fonten Base 05)
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥