Min inspiration och Caro-lines: Is i magen

23 januari 2009

Is i magen

paris_multi

Ena TV:n visar Bollibompa-skval och den andrar visar Emil som fiskar kräftor. Just nu är mamma inte nödvändig i sammanhanget. Men om en stund när det ska snytas, drickas vatten eller bara kramas och gnällas lite i allmänhet, då kommer jag väl till pass. VAB-dag alltså. Och jag har ett tämligen jämt flöde av fem delar minimjölk och en del kaffe rinnande ned längs strupen. Under hela dagen blir det sammanlagt säkert en hel kopp kaffe.

Imorgon har vi julklappsbiljetter till Disney On Ice och jag hoppas verkligen vi kan gå. Min dotter uppfattade "diskoprinsessorna" när jag förkunnande vad de fyra trista papperlapparna till julklapp egentligen betydde: biljetter. Jag sa "skridskoprinsesorna". Tack lille kusinen för biljetterna! Vi håller tummarna och har is i de tomma sjukmagarna..

Förresten, såg ni Bollibompa igår? När de sprängde den gamla webben? Programledarna hade alla hörselkåpor inför sprängningen. Min dotter gick och hämtade ett par gröna "höronskydd" vi har till snickeri- och borraktiviteter och satte sig i soffan med dem på. Pang! sa det så var den borta och den nya online. Kolla här.

Som avslutning i detta något spretiga inlägg, så kan jag säga att jag inte kan få nog av att testa linje-macrot jag gjort i Photoshop på varenda foto jag har. Eiffeltornet i multiversionen blev rätt rolig om man tittar på de vita fälten som slingrar sig fram, istället för på de svarta konturerna. Oväntad effekt, men det är det som är tjusningen med experimenterandet.

paris_line

paris_orange_pink

3 kommentarer:

 1. På senaste tiden har jag blivit utkastad igen när jag hr försökt kommentera, men skam den som ger sig. Och det här inlägget har jag helt missat genom Bloggkoll. Så snyggt! Min favorit är kombinationen högst upp med de spegelvända tornen som böljar fram. Jättesnyggt som textiltryck t ex. Bra jobbat! Heja dig!

  SvaraRadera
 2. Så kommentarsfunktionen klyddar igen, jag ändrade tillbaka till den vanliga piop-up-fönstret nu.

  Kul du gillar mönstret, mönster som egentligen är något annat. Ja, just tyg hade det passat bra på.

  SvaraRadera
 3. Fin blogg :D!!
  Vad tycker du om mina photoshop bilder? Lämna gärna en kommentar om du skulle gilla de.
  Haft en skön kväll?

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥