Min inspiration och Caro-lines: Inte den också...

10 december 2008

Inte den också...

Datorn är sönder

Igår frågade min chef mig om virusprogram och dator som inte vill koppla upp sig på nätet. Sen läste jag hos Kajsa om en sjuk dator. Vad händer när jag kommer hem? Vår iMac lämnar in. Och jag som inte trodde att en Mac ens kunde hänga sig. Nästan. Hmm. Några telefonsamtal senare hade vi en sladd till utlåning som kunde hjälpa oss. Hjälpa oss att konstatera att hårddisken nog är paj. Men i mitt huvud fanns det bara ett ord som upptog varenda cells kapacitet: BILDERNA? Jo, de finns på back-up. Och det finns back-up på back-up:en. Det visste jag egentligen, men var tvungen att få det bekräftat av min man i ord.

Så nu är den på sjukan den med. Jag har en bild som jag gärna skulle visat, men den kan jag ju inte nå, så jag googlade istället och hittade en anna bild på just den bilen som jag har foto på och som behövts nu!

Om du undrar hur jag kan blogga när datorn är sönder, så har jag lämnat Mac-stolen för PC-stolen, en stol till höger om min vanliga datorstol där barnens spel-PC står. Eller är den kanske deras pappas spel-PC?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥