Min inspiration och Caro-lines: Är det någon som märkt att jag bloggar igen?

28 februari 2014

Är det någon som märkt att jag bloggar igen?

Inte jag. För jag glömmer bort det. Vet inte varför det kom av sig. Eller så saknade jag inspiration ett tag. Eller hade för mycket att kanalisera på annat håll. Så därför tänker jag inte på samma bloggsätt som innan, men känner ändå ett litet sug efter att skriva lite. Och fota/redigera mycket.

Vad tycker ni om en sån här bild? Jag kan sitta länge och ändra transparensen på trianglarna så att helheten får fin balans, som inte har för mycket svärta men som inte heller är för blek.

Båt med trianglar

4 kommentarer:

 1. Jodå. Jag har dig på bloglovin så jag får med mig alla inlägg du skriver, men hur många gånger jag än säger till mig själv att jag ska kommentera, så är det alltid en unge som ska ammas, sövas eller lekas med, så jag hinner inte! Hinner knappt blogga själv. Men jo, jag gillar verkligen trianglarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, även utan bebis hur svårt (eller för mig gäller nog lat) att man ska öppna i annat fönster och kommentera! Kul att se dig här :)

   Radera
 2. :) jodå absolut! Vet hur det är att sitta ibland alldeles för länge och fila på så detaljer :)

  SvaraRadera
 3. Bienvenue chez Entreprise Peinture Déco, Plus de 20 ans d'expérience
  Devis Peinture - Entreprise Peinture-Déco
  www.entreprisepeinturedeco.fr/devis-peintures/devis-peinture/
  Besoin de conseils avant de faire votre choix entre plusieurs devis de peinture ? Pour cela, il est très important de vous assurer de la fiabilité de l'entreprise à ...

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥