Min inspiration och Caro-lines: Hur känns uppfyllda drömmar?

1 september 2013

Hur känns uppfyllda drömmar?

Martas-aug-2013-1


Hur känns det när en dröm går i uppfyllelse? Antingen är det översvallande här och nu för "nu-händer-det" typ som ett fallskärmshopp, en bebis, nåt man längtat efter. Men så är kanske ögonblicket och upplevelsen i sig - utöver drömmens nu/födelse/upplösande så stor och uppmärksamhetstagande att drömuppfyllande-sekunden förloras i det andra lyckliga bruset. Eller så märker man inte det. Utan konstaterar att det faktiskt hänt. Det jag drömde om.

Vad fasen snackar jag om? Jo. Jag satt och tittade på webbshoppen. Jag säljer ju en del bilder emellanåt! Det var ju det som var en ouppnåelig dröm för några år sen. Nu känner folk till mig. Faktiskt. Och det kändes inget när allt hände. Det bara blev så. Så glömde jag att vara tacksam. Men nu sitter jag och är det. Och ler inom och utom mig. Tack!

Bilder från min utställning på Märtas nu!
Martas-aug-2013-2
Martas-aug-2013-3

3 kommentarer:

 1. Jag förstår att du ler. Du skall känna dig enormt stolt och glad! Och dessutom inspirerar du ju oss andra eller hur!? Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till uppfylld dröm! Så härligt när det händer. Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis, vad roligt.
  Min dröm har också gått i uppfyllelse. Jag har sagt upp mig från mitt jobb och inleder mina bildkonstnärsstudier. Jag är skiträdd och vet inte vad jag har jag gjort och helt superglad samtidigt. Jättekonstigt.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥