Min inspiration och Caro-lines: Inte så vanliga semlor

3 februari 2013

Inte så vanliga semlor

Detta är inte en semla. Det är en bild av en semla. Så skulle väl Magritte ha sagt. Men då skulle han egentligen haft fel, för det är inte en semla. Det är en bulle med glass och mango, till en tjej som inte tycker om semlor. Men det ser ut som en semla. Och då blir fikat mycket trevligare om alla får samma.

Glassemla


Vi som gillar semlor gillade även glassemlan och stoppade i lite glass, mango och minimarshmallows. Men orginalet är bäst. Fast man måste testa annat för att fatta det.

Finsemla

Jag gick och tänkte på att vi skulle ha semlor ikväll och det är en del av hela fikandet: att gå och vänta på det. Lite som buddismen, som säger "man kan inte vara riktigt glad, eftersom man inte kommer att vara det om en stund"(japp, den religitonslektionen minns jag än), fast tvärt om: att gotta sig åt något, och sen njuta av det irl.

Fler söndagsbilder hos Fabriken här.

4 kommentarer:

 1. Amen det är ju helt enkelt underbart!
  Glass och mango! Jam-mi!

  SvaraRadera
 2. Såg riktigt smarrigt ut! Fast jag är en stor fan av semlor och äter mer än gärna äkta vara.....fast glass och mango....mums! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Gillar inte semlor så värst mycket (på riktigt alltså) och inte mangoglass heller. Jag smaskade i mig lite chokladbrownie istället, det är smarrigt värre! :) Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥