Min inspiration och Caro-lines: DIY: nitar på jeansen

9 november 2012

DIY: nitar på jeansen

Nitar. Känns väldigt mycket 80-tal för mig. Men så är man ju ett barn av 70-talet. Plastiga armband och telefonsladdsnyckelknippa. Nitar är i alla fall lite coolt igen har jag märkt.

Jeans-3

Jag pimpade mina jeans med lite stjärnor som jag köpt på Panduro. Det är bara att sticka dem igenom tyget och klämma åt med en liten tång. Sen ska man säkert lägga jeansen i en tvättpåse när man tvättar dem.Jeans-1Jeans-2Jeans-4Jeans-5

Man kan ju sätta nitar var man vill. Jag har sett ett annat DIY-projekt med nitar på en kudde. i form aven stjärna. Också fint! Ett DIY-julklappstips kanske.

Trevlig helg!

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! Hoppas din var fin, det var min.

   Radera
 2. Åh ljuva barndomsminnen! Jisses vad poppis det var när jag var liten (på sjuttiotalet).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, min kusin som var lite äldre hade hela jackan full!

   Radera
 3. Åhh, vilka minnen! Jag kommer ihåg de där som var facettslipade och i olika färger. De satte man längs kanten på fickorna på jeansen - supercoolt!!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 4. Nostalgi! :) ps. jag tyckte också det var väldigt trevligt på bloggträffen. Hur går det för dig? Har du märkt av publiciteten ännu??? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är trångt i webbshoppen. :)

   Radera
  2. Kommer du ihåg knopparna på skåpen jag skrev på Instagram jag bytt ut i somras, som jag skulle visa dig bild på? Här är de i alla fall:
   http://mininspiration.blogspot.se/2012/11/fabriken-sovrum.html
   Bättre sent än aldrig.

   Radera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥