Min inspiration och Caro-lines: Nytt hemma

11 augusti 2012

Nytt hemma

Lampa-pall-bord

I flera dagar har jag känt en sån lust att göra om hemma. Det är nog den annalkande hösten som försöker göra sig plats i medvetandet. Bara lite förändring. Som krukorna i förra inlägget. Eller några av dessa saker. En ny matta till vardagsrummet. Mörk färg som ger lite ombonad känsla. En rislampa att fylla ut luften ovanför soffbordet med och lite kontrast till mattan. Sist en bambupall. Där tänkte jag att fikonträdet ska stå när det ska flytta in. Och pelargonerna ska stå på bordet från Fermob. Det blir väl bra?

 Matta-ilva

8 kommentarer:

 1. Sa senast i morse till mannen att vi behöver göra om nått här hemma, något behöver bytas ut... Tänkte ta en tur till Ilva och Ikea i veckan för att kanske bota min längtan efter nått nytt :) Tror det hjälper!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller så hittar du nåt den 23:e. :)

   Radera
  2. 25:e?? Jag känner samma sak här hemma! Bambupallen har vi köpt, tänkte ha den vid vår kommande utedusch, hoppas det blir fint mot det svarta. Kram!!

   Radera
 2. Det kommer att bli superfint! Lampan skulle passa utmärkt i vårt sovrum som vi så sakteliga håller på att göra i ordning. Vi har inte gjort ett dyft härinne sen vi flyttade till radhuset för sex år sedan, så det känns faktiskt som hög tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En lampa kan göra stor skillnad!

   Radera
 3. Fin inspiration du bjuder på! Visst är jag också lite sugen på att förnya, brukar bli
  så vid skiftningen till höst eller vår. Men får nog ta tag i allt det där man klämt in
  i skåp och garderober först, det där tråkiga som känns lite nödvändigt för att
  unna sej nytt... Får se hur det slutar;-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det något med brytpunkter i årstiderna, lockar till förändring, både i huset och lite på det personliga planet med.

   Radera
 4. Kan se det framför mig....riktigt fint. :) Hösten är inte så dum den heller. :) Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥