2012-07-30

Teknisk rötmånad

Inget nytt internet i sikt till vanliga datorn. Det är rätt trist att läsa om sånt, men utan det funkar det ju inte så lätt att blogga och att ha webbshop.

En bra app är Camera+, mitt mini-Photoshop-substitut i väntan på bättre tider!

Har blivit helt touch-screenifierad. Stod och tryckte på den lilla skärmen idag på ICAs handscanners. Inget hände. Såklart.


Bild på väder på väg till Skanör idag, som påminner om en tavla som min gammelfarfar hade med Jesus och ljusstrålar. Nu vet ni det. Hoppas din kväll är en fin en!

1 kommentar:

  1. Vad trist med teknikstrul... man blir ju bara så trött! Hoppas verkligen det löser sej snart. Själv har jag väldigt dåligt inflytande på teknikprylar, känns som många sådana prylar slutar funka när jag är i närheten. Så frågar jag mannen (största teknikfreaket ) och han får allt att funka på stört. Overkligt. Har hänt så många gånger att jag nästan börjar undra vad jag sänder ut för signaler... :-) Behöver jag säga att jag gillar brev, böcker, pennor, fotoalbum... Att börja blogga och jobba med foton i datorn är stort för mej! :-) Och fantastiskt roligt när det funkar! ;-)

    Kram och ha en fin helg!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥