2012-05-18

Lite funderingar

Stol

Jag funderar på att ändra headerna på bloggen.
Men jag har så många olika förslag och konfererar lite med mig själv. Vi kommer inte nån vart. Det ska vara lite layed back, men ändå stilrent. Inte för mycket färg som stör inläggen, men ändå ge karaktär och inte skilja sig för mycket från den förra. Det är ju fortfarande jag. Borde hämta ett litet glas vin. Rött. Barnen sover. Mannen är bortrest och nu när jag är själv uppe med katterna och Zelmani, så saknar jag honom ännu mer. Ett glas vin när ok när man är hemma själv med barnen tycker jag. Det bör ju inte hända något. Det ska ju inte hända något. Men man tänker ju så ändå.


-- paus --

Nu har jag varit ute och hämtat ett äpple i fyra delar utan kärnor och det hårda "kärnskyddet, "och ett glas rött i mitt lilla glas. Inte finglasen, de är för stora för ensamsmuttande. Så fort jag närmar mig köket gör katterna det med. Det kan trilla ned vadsomhelst som går att äta. Vår ena katt äter så gott som allt. Tomater. Gelehjärtan. Te. Ingen kan förebrå mig med blicken som han:
Jag då? 
Fick inte jag nåt?
Han fick lite äpple han med. Båda. Tvåan luktade och gick och lämnade äppleskiten till ettan. Hon vill bara ha kött. Kött. Kött. Kött.

Om bilderna. Stolen för symbolisera den tomma stolen bredvid mig. Och den lilla skålen med lock är från loppis. Vad fyller man den med? Eller är den redan fylld med hemligheter och minnen jag inte känner till? Liten, vacker och tyst står den nu med nya vänner i vitrinskåpet.

   Liten-burk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥